Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AGT3DF egytengelyes traktor talajmaróval (HONDA GX270) - 68cm

1.488.900 Ft
Mennyiség:
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: EK-20-AGT3DFGX270T-másolata-1

- Differenciálzárral
- Kétkerekű traktor
- Honda motorral szerelve
- Teljesítmény: 9,5 LE
- Sebesség fokozatok száma: 2 előre, 2 hátra
- Munkaszélesség: 68 cm

Leírás és Paraméterek

Kétkerekű traktor AGT3 DF (HONDA GX270)

HONDA profi, ipari motorral szerelve

A méltán népszerű HONDA motorral hajtott munkagépek a legszélsőségesebb körülmények között is képesek helytállni, a tökéletes tervezésnek és minőségi alkatrészeknek köszönhetően. Kisgépek terén egyértelműen a legjobb motorválasztást nyújták a HONDA rendszerek!

Kiváló minőségű GRILLO hajtóművel szerelve

Az olasz gyártmányú GRILLO hajtómű egy olajfürdős és fogaskerekes hajtórendszer, amely 50 év technológiai tapasztalatát felhasználva készül, profi tervezéssel és magas minőségű kivitelezéssel.

  • Adapter: 68 cm munkaszélességű, extra erős késekkel ellátott talajmaró adapter, amely megbirkózik olyan kemény földtípussal is, ahol a rotációs kapák már elakadnak. 37-47-68 cm munkaszélesség (16 kapakés) és 16 cm munkamélység. A kormány 180°-ban visszafordítható, az adapterek cserélhetősége miatt (alternáló fűkasza, hótoló stb.).

  • Hajtómű: Kerti gépek között prémium kategóriás, GRILLO márkájú.

  • Irányítás: A kormányon elhelyezett differenciálzár és a külön-külön fékezhető kerekekkel nagyon fordulékony a gép, jól manőverezhető és könnyebb kezelést biztosít. A kormány függőlegesen és oldalra is beállítható, antivibrációs lengéscsillapítóval van ellátva.

  • Sebességfokozatok: 6 sebesség fokozat (3 előre, 3 hátra).

  • Kerekek: Nagyméretű, abroncsos (5.00 - 10") traktorkerekek garantálják a gép stabilitását, ezáltal növelve a tapadást.

  • Biztonsági rendszer: Az invertált tengelykapcsoló biztonságos ugyanakkor kényelmes, mert azonnal leállítja a gépet, ha elengedjük a kormányt, viszont a motor nem áll le, hogy továbbra is dolgozni lehessen.