Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Cégünk szállítópartnere a GLS futárszolgálat.

Szállítási határidő:     
     Célunk, hogy a lehető leghamarabb kiszállítsuk a megrendelt termékeket.

Saját vagy hazai raktárunkban lévő termék esetében ez 1- 2 munkanapon belül megtörténik. Külső raktárból való szállítás esetében ez 6-8 munkanap is lehet.

Felhívjuk kedves vevőink figyelmét, hogy a termékoldalon megjelenő szállítási információ tájékoztató jellegű. Előfordulhat több tétel esetén, hogy a termék egy részét saját raktárból tudjuk kiszállítani de a fennmaradó részt csak külső raktárról tudjuk beszerezni 6-8 munkanapos teljesítéssel.  Ha azt tapasztalja, hogy a kosár oldali szállítási idő jelentősen eltér az 1-2 napos előrejelzéstől és önnek fontos az 1-2 napos kiszállítási idő, akkor kérjük csökkentse a rendelni kívánt darabszámot amíg a kosároldali kiszállítási idő le nem csökken a kívánt időre. Ekkor a saját raktáron lévő készlet kerül kiszállításra 1-2 napon belül.  

   
A GLS futárszolgálat - ünnepnapok kivételével -minden hétköznap, azaz hétfőtől-péntekig, 8:00-17:00 óra között szállítja ki a csomagokat.
     A futárszolgálat két alkalommal próbálja meg kézbesíteni a csomagot, ezt követően a csomag visszaszállításra kerül.


Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat:
Munkanapokon 7.00 - 20.00 érhető el. Lehet időpontmódosítást is kérni. A szállítási értesítők tartalmazzák a csomagszámot, melynek a segítségével követheted a csomagod útját.
Telefon: (+36 29) 886 700
Mobil: (+36 20) 890-0660
*Nem emelt díjas telefonszám. A hívás díja az adott telefonszolgáltatótól függ.

Szállítási díjak 0-20 kg-ig:
Előre utalás, bankkártyás fizetés esetében: 1290.-Ft

Szállítási díjak 20-40 kg-ig:
Előre utalás, bankkártyás fizetés esetében: 1670.-Ft
 
Szállítási díjak és feltételek 40 kg-ot meghaladó küldemények esetében:
A Raklap terjedelmű, vagy 40 kg-ot meghaladó tömegű termékekre
speciális szállítási mód vonatkozik. Azoknál a termékeknél ahol speciális szállítási mód van, ott csak ezt az opciót lehet választani! 
A 40 kg feletti termékeknél  12000.-Ft+áfa szállítási díjjal kell számolni. Ezekben az esetekben a szállítási határidő is hosszabb lehet további 1-2 nappal.

Előre utalás
       Ebben az esetben egy díjbekérőt küldünk, amit kérjük várjanak meg az utalás elvégzése előtt! Ezen szerepelnek a megrendelt termék adatai, valamint a bankszámla adatok is. A megjegyzés rovatban pedig kérjük, tüntessék fel a rendelés számát! Végül az adatok ellenőrzése után, amennyiben mindent rendben találnak, elvégezhető az átutalás. Az összeg beérkezésekor kiállítjuk a végszámlát, és indítjuk a szállítást, amiről tájékoztatjuk.

Utánvét: esetében -  a futárnál történő készpénzes, vagy  bankkártyás fizetésnél - a szállítási díjhoz hozzáadódik további 320.-Ft.
     
    A csomag feladásakor a futárszolgálat e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulásáról e-mailben tájékoztatják a címzetteket. Az értesítőben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.
 
Fizetési módok

  • Bankkártyás fizetés online esetében

      átirányítjuk Önt a Borgun fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik.

 

  • Utánvétes fizetés esetén

         a megadott címre kiszállítjuk a megrendelt termékeket.  Ilyenkor a szállítást végző futárnál történik a fizetéskészpénzzel, vagy bankkártyával.