Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Takaróponyva kék 5×6 méteres (50gr/m²)

4.090 Ft
Mennyiség:
Elérhetőség: Hazai raktárról 1-2 munkanap
Cikkszám: FPPK-7

– Takaróponyva
– Vízálló
– Színe: kék
– Mérete: 5x6 m
– Méterenként fűzőlyukakkal ellátva

Leírás és Paraméterek

A ponyvákról általánosságban:         

      A ponyvák a tárgyak ideiglenes védelmére szolgálnak beltérben és szabadban. Tökéletes az autók, pótkocsik, csónakok, faházak, építőanyagok, mezőgazdasági anyagok, tűzifa, bútorok és kerti medencék fedésére. Ideálisak az olyan gépek és eszközök fedésére, melyeket védeni akarunk az esőtől, a nedvességtől, a hótól.    

      A számunkra legmegfelelőbb kiválasztásánál azonban érdemes figyelembe venni minőségüket, tartósságukat, amit legfőképpen a tömegük határoz meg, ezt a jellemzőiknél megadott g/m2 adat határozza meg. A legvékonyabbak az 50g/m2 súlyúak. A legerősebbek az úgynevezett teherautó ponyvák, melyek 5-600 g/m2 tömegűek. A kettő közötti tartományban nagy a választék, így a felhasználási célnak a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani. Amennyiben fontos szempont az UV sugárzással szembeni ellenállóság, ezt a jellemzőt is keresnünk kell az egyes termékek leírásában, hiszen a gyártók nem minden ponyvát látnak el UV védelemmel.

      Közös jellemzőjük továbbá, hogy a méretük a megadott adattól 3-5%-kal kisebb lehet, ami abból adódik, hogy a széleiket megerősítés céljából visszahajtják a gyártás során. 

Kék színű takaróponyva (50gr/m2)       

     Anyaga vékony, ezért felhasználásánál figyelni kell arra, hogy a víz le tudjon róla folyni, ne álljon meg redőkben, „vízzsákokban”, mert azokon a pontokon könnyen elveszíti vízzáró képességét!

Legfontosabb jellemzői:

·         vízálló, – könnyen tisztítható,

·         használata egyszerű,

·         megerősített perem

·         anyaga: polietilén

·         fém rögzítőgyűrűkkel ellátva kb. 1 méterenként

·         nem UV álló, és kényes a mechanikai sérülésekre

·         A ponyvának a teljes kerületén 100 cm-es távolságban lévő alumínium fűzőlyukak találhatóak, melyek lehetővé teszik a könnyebb rögzítést.

Figyelem: 3-5% méreteltérés lehetséges!